about-us

RRETH NIMBEL

Pas dy vitesh kerkim , studim dhe zhvillim jemi krenare te prezantojme Nimbel Orendi Koncept pjese e Pespa Group. Nimble perfaqeson nje linje luksoze te kompletuar te mbobiljeve te arredimit te jashtem, te vena ne dispozicion per qellime komerciale dhe residenciale.

RRETH PESPES

Pespa Group kompani lider ne prodhimin e te gjitha sistemeve dhe produkteve te aluminit ne europe dhe ballkan, eshte themeluar ne vitin 1990 ne Shqiperi nga Z. Lavdosh Petroshati.